Vođenje društvenih mreža

Pored zabave, edukacije i upoznavanja, na društvenim mrežama su korisnici koji čekaju da ih baš vaš proizvod ili usluga osvoje! Ne propustite priliku da se predstavite u pravom svetlu uz usluge digitalnog marketinga koji ima moć da zagreje srce i najzahtevnijim korisnicima.

FACEBOOK
Sa više od 1.19 milijardi korisnika dnevno, Facebook je sjajan način da doprete do željene publike. Nije ni čudo što se najveći deo budžeta za oglašavanje usmerava upravo na ovu platformu. Uz pravu marketing strategiju, brzo ćete ostvariti željene rezultate, a mi smo tu da vam pomognemo.
Instagram

Ukoliko je vaša ciljna publika između 18 i 36 godina, oglašavanje putem Instagrama je pravo rešenje za vaš biznis. Uz kreativnost i prave saradnike koji za vas kreiraju celokupan sadržaj, izdvojićete se od konkurencije i povezati se sa publikom, što će rezultirati povećanjem prodaje.

tiktok
Platforma koja svake godine prati trend rasta i unapređuje načine oglašavanja, beleži 3.3 milijarde preuzimanja u 2022. godini. Pruža prostor za kreativnost i inovativnost, a ukoliko je u vašem fokusu mlađa publika, kvalitetan sadržaj na TikToku treba da postane neizovastavan deo vaše marketing strategije. Nemate dovoljno vremena i inspiracije za svakodnevno kreiranje videa? Javite nam se i učinićemo to za vas!
youtube

Istraživanja pokazuju da čak 62% oglasa na YouTube budu pogledana! Imajući u vidu da sve više zamenjuje tradicionalne medije poput televizije, svakako treba da postanu obavezan deo vaše strategije. Pored prave grupe oglasa koja donosi rezultate za vaš biznis, tu smo da vam ponudimo i snimanje podkast emisije, gde možete govoriti o temi koja je relevantna za vaš biznis i stvoriti vernu baz korisnika.

Zašto je bitno ulaganje u društvene mreže?

Korišćenje društvenih mreža je kritičan deo u izgradnji priče vašeg brenda. Ključ je u tome da se vaša priča ističe razvijanjem atraktivnog sadržaja. Time se postiže jedinstveno pozicioniranje brenda i kulturna relevantnost. Na osnovu vaših mreža potencijalni klijenti nastavljaju da istražuju više o vašem brendu. 

Paketi usluga

Pametne kompanije angažuju eksperte iz oblasti društvenih medija, i dalje mislite da društvene mreže nisu bitne?
Izaberi paket najbolji za vaš biznis:
$299
mesečno
NOBU DUO
Mesečna pretplata za 12 meseci saradnje
Strategija društvenih mreža
(Facebook & Instagram)
12 dizajniranih objava
12 dizajniranih story-a
4 Facebook Ads
$349
mesečno
NOBU FLEX
Mesečna pretplata za 12 meseci saradnje
Strategija društvenih mreža
(Facebook & Instagram)
16 dizajniranih objava
16 dizajniranih story-a
10 Facebook Ads
$729
mesečno
BIG NOBU
Mesečna pretplata za 12 meseci saradnje
Strategija društvenih mreža
(Facebook & Instagram & YouTube)
25 dizajniranih objava
25 dizajniranih story-a
Youtube marketing